Lidt til at minde dig om hvor dejligt livet er …og hvor vigtigt det er at passe godt på det!

8. Peter Pan

Because we never wanna grow old! Og nej, det skal ikke være tegnefilmen – det skal være filmen Peter Pan! Man kan altid følge op på den med filmen Hook – hvor Peter Pan (spillet af Robin Williams) rent faktisk bliver voksen.

7. Wall-E

Fordi det er en helt fantastisk historie om, at hvor vi ender, hvis vi ikke begynder at passe bedre på vores jord.

6. House of D!

Ikke særligt kendt, men virkelig værd at se! David Duchovny har både instrueret og spiller hovedrollen i historien om, hvad der har formet ham som voksen. Hans bedste ven i filmen er en ”sinke” spillet helt fantastisk af Robin Williams.

5. 50 first dates

Har vi ikke alle set den? Hvis ikke dit hjerte smeltede første gang du så den her, så er du enten følelseskold eller revisor! En tankevækkende smuk slutning med et fantastisk soundtrack!

4. The Curious Case of Benjamin Button

Udråbt af nogen til at være larmende plat. Men citater som dette siger alt; “It’s a funny thing about comin’ home. Looks the same, smells the same, feels the same. You’ll realize what’s changed is you”. Traileren tyvstjæler i øvrigt et citat fra den kære Kierkegaard “Livet forstås baglæns, men leves forlæns”.

3. Chocolat

Chokolade… og Johnny Depp. Say no more, say no more.

2. Marley and Me

En sød og morsom komedie om et ungt par, der køber en hund. Sjov og let at se. MEN! Advarsel til alle der bare har været det fjerneste tilknyttet til et dyr; Min søster og jeg så den i biografen, og den sidste halve time af filmen, ikke bare fældede vi en tåre eller små-flæbede lidt; vi STOR-hulkede!!

1. Up!

Det er en meget uskyldig historie om en gammel mand, der rejser ud på et eventyr. Det er de første 10 minutter af filmen, der giver historien en unik dybde og minder os alle om at gribe livet. Piet Hein skrev et digt om samme emne (som Nik&Jay senere valgte at relancere)

Reklamer