Jeg tumler rundt på gader og stræder, og forsøger at få hold på livet. Jeg har en forkærlighed for farven Orange, burlesque og slægtsforskning, og elsker alle kommunikationsformer. Jeg nørder løs på diverse sociale medier, og læser mig klog på K-forum.

Yndlingsoperaen er Carmen, og når jeg skal skrive og være superfokuseret på at få ord ned på papir, hører jeg Showtek og Technoboy.

Jeg afskyr forskelsbehandling og uretfærdigheder, finder evig inspiration i K.E. Løgstrup og Søren Kierkegaard, og når jeg trænger til at høre en god historie, sætter jeg LP’en med ”Annas Ballader sunget af Fritz Helmuth” på.   

Efter et halvt år i Australien fik jeg nok af verden, og tog hjem til København igen. Her arbejder jeg på Glostrup Park Hotel, og lige nu, bor jeg på skønne Miss Charlestons sofa!

Før jeg tog til Australien arbejdede jeg på Hotel Alexandra – verdens dejligste lille design-hotel, med de skønneste mennesker.

Hvad siger andre om mig!

  • Jeg kan få det kedeligste til at lyde interessant
  • Jeg svarer aldrig min telefon, men står ved det
  • Jeg er verdensmester i sladder
  • Jeg laver de helt rigtige ansigter på de helt rigtige tidspunkter

“Hun er den vildeste nørd, og elsker mere end ret meget andet at fortælle om det” Henriette Rud

“Du er det mest skabskonservative menneske jeg kender. Og du er også meget smuk” Mikkel Kruse

Lidt om bloggen

Til at starte med troede jeg, at der her skulle være en modeblog – men så kom moderevolutionen, i form af Modebevægelsen og nu er alle piger mellem 15 og 30 selvudråbte mode-eksperter, og den danske modeblogosfære er blevet en ret monoton affære (selvom jeg har alt respekt for fænomenet modeblogs).

Men det til trods er jeg stadig en pige, der elsker sko og smukke ting, og elsker at vise dem frem. Så jeg er lidt til fals for trivielle sysler. Men der er så meget andet, der optager mig, så bloggen her er egentlig bare en pærevælling af alt som jeg fordriver hverdagen og livet med.

Reklamer